Weten of Sportcentrum Aerofit dé sportschool voor jou is?

Ben jij op zoek naar een sportschool in Langedijk? En ben jij op zoek naar een plek om te starten met fitness, groepslessen en/of personal training? Dan is Sportcentrum Aerofit in Langedijk dé sportschool voor jou, met o.a. fitness, groepslessen, dansen, fysiotherapie en meer.

Lidmaatschap op maat: 6 vragen

Het is lastig om bij de start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Zeker als je nog niet zeker weet of jij je wel op je plek voelt bij Sportcentrum Aerofit. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest. Een test, bestaande uit 6 vragen, waarmee we jou precies kunnen vertellen welk lidmaatschap het beste bij jou past.

Vul in: binnen 1 minuut klaar

Deze test is geheel vrijblijvend. Zo zit jij nergens aan vast, maar krijg je wel een lidmaatschapsadvies op maat. Invullen duurt slechts 1 minuutje.

Sportcentrum Aerofit in Langedijk is dé plek voor individueel fitness, groepslessen en fysiotherapie. Bij Sportcentrum Aerofit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Weekpas.

Contact

Sportcentrum Aerofit
Willem de Zwijgerstraat 2
1723 KG Noord-Scharwoude

0226-317439