Gecertificeerd NL Actief Preventiecentrum

NL Actief - preventiecentrum_logo A_FC_01.pngSportcentrum Aerofit is niet alleen een gewoon sportcentrum voor fitness en groepslessen. Sportcentrum Aerofit is ook een gecertificeerd NL Actief Preventiecentrum. Wij zijn bevoegd om jou te helpen bij Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH), diabetes, overgewicht of andere chronische aandoeningen.

Steeds meer Nederlanders willen of moeten gaan sporten om hun leefstijl en gezondheid te verbeteren.  Huisartsen en eerstelijns professionals adviseren mensen met diabetes, chronische aandoeningen of overgewicht ook steeds vaker om (meer) te gaan bewegen. Dat doen ze alleen als ze ervan overtuigd zijn dat het fitnesscentrum de juiste zorg kan leveren en de instructeurs over de juiste kwalificaties beschikken.

Waar vindt u een veilige sportomgeving waar u op maat kunt sporten met instructeurs die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen met diabetes, overgewicht of een chronische aandoening? Bij NL Actief Preventiecentra. Deze centra gaan een stapje verder dan de reguliere dienstverlening en zijn optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen zoals diabetes en obesitas veilig en effectief te begeleiden en trainen. 

Contact

Sportcentrum Aerofit
Willem de Zwijgerstraat 2
1723 KG Noord-Scharwoude
0226-317439
info@sportcentrumaerofit.nl