Danslessen

Een passie voor dans, zo zijn de dansgroepen bij Sportcentrum Aerofit begonnen. Sinds 2004 is Sportcentrum Aerofit dé plek om te dansen en al vanaf 2000 staat Extravadanza als begrip in Langedijk en omstreken. Sinds 2017 zijn ook Madness & Timeless erbij gekomen.

Er is een ruim aanbod aan lessen, met verschillende docenten en stijlen, bijvoorbeeld hiphop, modern, show, jazz en nog meer. Er wordt getraind op techniek en elke zoveel weken komen er weer nieuwe dansjes.
De groepen zijn ingedeeld op basis van leeftijd. Hoe ouder je wordt hoe hoger de groep.
Hoe goed er wordt meegedaan in de groep wordt meegenomen met de beslissing om een klas hoger te komen. Madness & Timeless (jongere leeftijden), Extravadanza (oudere leeftijden) zijn selectiegroepen waar je komt als je erg goed bent of er gedacht wordt dat je meer aankan.
dabce.jpgDe dansers hebben regelmatig uitvoeringen en shows. Eens in de twee jaar wordt er een grote show georganiseerd vanuit Sportcentrum Aerofit zelf, meestal in Theater De Binding in Langedijk. Verder doen wij kleine shows waar wij als dansgroepen voor gevraagd worden en geschikt voor zijn, gevarieerd van dans tot entertainment.
Wij hebben bijvoorbeeld in samenwerking met orkestband Advendo en zangroep MAMS, de Langerdijker beddenrace, meerdere benefietconcerten, kerstmarkten en podia, een heleboel optredens gegeven.

Contact

Sportcentrum Aerofit
Willem de Zwijgerstraat 2
1723 KG Noord-Scharwoude
0226-317439
info@sportcentrumaerofit.nl