Danslessen

Een passie voor dans, zo zijn de dansgroepen bij Sportcentrum Aerofit & Extravadanza begonnen. Sinds 10 jaar is Sportcentrum Aerofit dé plek om te dansen en al ruim 15 jaar is Extravadanza een begrip in Langedijk en omstreken.

Er is een ruim aanbod aan lessen, met verschillende docenten en stijlen. Elke groep is ingedeeld op basis van leeftijd en je kunt er samen met vrienden en vriendinnen heen. Er wordt getraind op techniek en om de zoveel tijd vernieuwen wij de choreografie.

Optreden

Naast de danslessen worden er ook regelmatig optredens gegeven. Eens in de twee jaar wordt er een grote show georganiseerd vanuit Sportcentrum Aerofit zelf, meestal in De Binding Langedijk. Verder doen zij kleine shows waar wij als dansgroep voor gevraagd worden en geschikt voor zijn, variërend van dans tot entertainment.

Leeftijd

De groepen zijn ingedeeld op basis van leeftijd. Ben je erg goed in de groep? Dan nemen we dit mee in de beslissing naar een hogere klas. Extravadanza is de selectiegroep waar je komt als je erg goed bent of er gedacht word dat je meer aankan, ongeacht je leeftijd (14+).

Stel niet uit, start met dansen bij Aerofit in Langedijk

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

Contact

Sportcentrum Aerofit
Willem de Zwijgerstraat 2
1723 KG Noord-Scharwoude

0226-317439
Nu bij Aerofit: 10 Weken Fitplan

Nu bij Aerofit: 10 Weken Fitplan

Geplaatst op: 2019-10-29

Slanker en Fitter? Maak nu een start en voel je in 10 weken fitter onder begeleiding van een vaste FitCoach.

Lees meer Meer nieuws