Fitness

Fitness is ideaal als je individueel en in alle vrijheid je conditie, figuur en/of algemene gezondheid wilt bijhouden of verbeteren. Sportcentrum Aerofit biedt iedereen, jong of oud, man of vrouw, de gelegenheid op een deskundige en gezellige manier te sporten. We hebben veel verschillende trainingen ontwikkeld, er is altijd een trainingsvorm die bij jou past.

Krachttraining

Krachttraining verbetert je houding en zorgt ervoor jij je beter voelt en er beter uitziet. Krachttraining biedt dus veel voordelen ten opzichte van een goede gezondheid.

Cardio

Onder cardiofitness verstaan wij trainen op fitnesstoestellen zoals een loopband, stepmachine, crosstrainer, fietsen, roeiers en een ski-simulator. Bij cardiofitness trainen we ook het hart en bloedvatenstelsel.

De meeste fitnessprogramma's zijn een combinatie van Krachttraining en Cardiofitness. Dit zorgt ervoor dat je het optimale resultaat bereikt. Het fitnessprogramma wordt op maat gemaakt en past dus bij al jouw wensen, doelen en eventuele fysieke beperkingen.

Stel niet uit, start met een Weekpas

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen twee werkdagen contact met je op voor een persoonlijke kennismakin

Sportcentrum Aerofit in Langedijk is dé plek voor individueel fitness, groepslessen en fysiotherapie. Bij Sportcentrum Aerofit ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Weekpas.

Contact

Sportcentrum Aerofit
Willem de Zwijgerstraat 2
1723 KG Noord-Scharwoude

0226-317439
Nu bij Aerofit: 10 Weken Fitplan

Nu bij Aerofit: 10 Weken Fitplan

Geplaatst op: 2019-10-29

Slanker en Fitter? Maak nu een start en voel je in 10 weken fitter onder begeleiding van een vaste FitCoach.

Lees meer Meer nieuws